Over Pivoteers

Pivoteers Haren BV is een groothandel/importeur van artikelen voor jacht- en schietsport sedert 1964. De producten die wij voeren zijn onder andere zakmessen, vaste messen, multi-tools, zaklampen en smeltovens, allen van een uitstekende kwaliteit.
In de loop der tijd zijn er een aantal producten uit het programma genomen. Deze restartikelen, alle fonkelnieuw, bieden wij nu aan via onze webshop. Naast de restartikelen bieden we ook een aantal actuele artikelen aan, zoals de smeltovens, die veel door vissers gebruikt worden om vislood op maat mee te maken.

Zakmessen
De zakmessen van Coast, Ka-Bar en ME zijn van een uitstekende kwaliteit en in een grote verscheidenheid aan modellen te verkrijgen.

Multi-tools
De multi-tools van Coast blinken uit in gebruiksgemak en een uitstekende kwaliteit. In roest vast staal en met handige hulpmiddelen.

Zaklampen
Ook al zijn er tegenwoordig veel LED lampen, de oude vertrouwde zaklampen van Nordic doen het nog prima. Wist u dat zij de eersten waren, die een aluminium zaklamp in deze vorm maken ? Handig feature is dat de behuizing aan beide zijden losgeschroefd kan worden.

Smeltovens
De smeltovens van Lee Precision zijn uitermate geschikt voor het smelten en gieten van lood, voor allerlei toepassingen. Leverbaar in twee afmetingen van ongeveer 4,5 en 9 kg. Voor het gieten zijn een loodlepel en een mal voor restlood leverbaar. Mallen voor loodvormen zijn verkrijgbaar bij diverse speciaalzaken. Alle Lee producten komen uit het actuele leveringsprogramma.

Brunox onderhoudsproducten en smeermiddelen
Brunox wapenolie is goedgekeurd voor gebruik door vele wapenproducenten. Groot voordeel is, dat er geen brandbaar gas als drijfgas gebruikt wordt, maar slechts CO2. Dit levert 30% meer inhoud op dan bij andere spuitbussen van gelijke afmetingen. Naast reiniging beschermen de smeermiddelen ook tegen corrosie.